Daily Bistro on nimensä mukaisesti bistrohenkinen kortteliravintola linja-autoaseman vieressä. Heti aamusta voit rauhassa nauttia kahvikupposen ja sämpylän, lukea päivän lehdet tai istahtaa katsomaan päivän uutisia omalta kannettavaltasi.

Arkisin kello 10.30-14.30 voit tulla syömään maittavan lounaamme; lauantaisin lounasbuffet on tarjolla klo 11-16. Olemme NYT SUNNUNTAISINKIN auki.

Löydät päivän lounasvaihtoehdot aina sekä facebook-sivultamme, että tämän sivun sivupalkista. Muutoin keittiömme on auki maanantaista torstaihin yhdeksään asti illalla, perjantaina ja lauantaina kymmeneen.Nyt myös sunnuntaisin keittiö auki 12-17.

Voit pistäytyä meille viinilasilliselle tai viihtyä maukkaan ja mutkattoman aterian parissa pidempäänkin. Meiltä et saa jäykkää pöytiintarjoilua tai löydä valkoisia pöytäliinoja, mutta suhtaudumme siitä huolimatta vakavasti hyvää ruokaa ja palvelua kohtaan.

Nähdään meillä!

 

Buffee tänään

Joka päivä runsas salaattipöytä ja leipävalikoima sekä jälkiruoka ja kahvi/tee kuuluvat lounasbuffettiin

Kotiruokalounas katettuna arkisin klo 10.30-14.30 9,90€/ herkkusuu, lauantaisin klo 11-16 10€/ herkkusuu.

KESKIVIIKKO 17.10.2018
Makaroonilaatikko (L)
Kananpoikaa rakuunakastikkeessa (L,G)
Välimeren kasvispata (L,G)***
Lämpimät kasvikset (L,G)
Tromssan kala-äyriäiskeitto (L,G)
Suklaakiisseli (L,G)


PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN.

Seuraa meitä myös Facebookissa,
facebook.com/dailybistro

 


Buffee huomenna

Kotiruokalounas katettuna arkisin klo 10.30-14.30, lauantaisin klo 11-16. Sunnuntaisin kotiruokalounas keittiöstä klo 12-16.

TORSTAI 18.10.2018
Silakkapihvit &
perunamuhennos (L,G)
Palapaisti (L,G)
Linssilasagne (L) ***
Lämpimät kasvikset (L,G)
Hernekeitto & sipulikuutio (M,G)
Pannukakku, hillo & kermavaahto (L)

 


PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN
Seuraa meitä myös Facebookissa,
facebook.com/dailybistro

Ajankohtaista

08. lokakuunta, 2018

Tule meille töihin!

Etsimme työntekijää lähinnä iltavuoropainotteisesti: Jos sinulla on anniskelupassi, iloinen mieli, itsenäisyyttä eli kyky tehdä vuoroja yksin ja positiivista energiaa, tule meille töihin! Työkaverit ja asiakkaat ovat loistavia! Soittele/meilaa/tule käymään ja jätä yhteystietosi.
08. lokakuunta, 2018

Uudet hanat!

Meille asennettiin uudet hanat ja niiden myötä laitetaan hanatuotteet vaihtoon! Oluista tulee hanassa olemaan Lapin Kulta IV ja Aura III, lisäksi Original Lonkero, sekä vaihtuva kausituote: aloitamme Lahden Oktoberfest-oluella.
09. syyskuunta, 2018

Friends, tapas & wine 26.-.27.10.2018 klo 17-21

Nyt nauttimaan ystävien kanssa tapaksia ja viiniä! 26.-27.10.2018  klo 17-21 tapas-pöytä katettuna. Varaa pöytäsi, tule mukaan fiilistelemään. Tervetuloa! TAPAS BUFFET 10€/HLÖ TAPASTARJONTA * Yrttimarinoidut oliivit (M,G) * Vihermixsalaatti (M,G) * Wakame-kaalisalaatti (L,G) * Coleslaw (L,G) * Inkiväärimarinoidut porkkanat (L,G) * … Lue lisää